lauantai 9. maaliskuuta 2019

Merinovillahuppari


Olen jo pitkään haaveillut merinovillaisesta hupparista, mutta selailtuani esim. Varustelekan valikoimaa siltä saralta, iski taas vaihteeksi ihan jäätävä valuuttakramppi ja totesin, etten taida tässä elämässä olla koskaan niin varaani, että merinovillahuppareiden luksukseen olisi pääsyä.
Sitten kävin Nappinjassa ja bongasin heidän palalaarista tätä merinovillasekoitekangasta ja näin tilaisuuteni tulleen!


Nyt kelpaa makoilla hangessa ja hymyillä; mulla on merinovillainen huppari (ilman huppua kylläkin, eli jakkuko tämä nyt sitten on?)!
Ostin kankaan kahdessa palassa ja yhteensä palat maksoivat n. 20€. Kangasta jäi vielä reippaasti ylikin eli jonkin sorttista pipoa/lapasta/tuubihuivia tästä on varmastikin vielä tuloillaan.



Hirveässä tekemisvimmassani en ehtinyt sen enempää kaavoihin perehtymään vaan leikkelin jonkun jo olemassa olevan paitakaavan perusteella vain palat ja aikani pähkäilin, kuinka tuon kauluksen ja helmakaistaleen saa siististi tehtyä niin, että vetoketju kulkee nätisti. 
Halusin tehdä tähän tarpeeksi pitkät pitkät hihat, jonne saa kädet kylmältä suojaan ja korkean kauluksen. Loppujen lopuksi kaulus jäi kyllä inan liian matalaksi.. Pöh!





Merinovillasekoite & vetoketju: Nappinja
Kaava: oma

1 kommentti: