maanantai 18. maaliskuuta 2019

Uni-/toukkapussi ja kuolalappu

 

Sain vinkkiä, että siskonpoikani voisi tarvita uni- eli toukkapussia ja tartuin tietenkin heti tuumasta toimeen! Mitään kaavaa en sen enempää käyttänyt vaan leikkelin yläosan Ottobren yökkärihaalarikaavaa mukaillen ja alaosaan vain arvioin sopivan kokoisen pussiosan. Pukemisen helpottamiseksi pistin eteen pitkän vetoketjun.


Hauska pandatrikoo on tullut Nappinjan BlindBagista kuin myös tähtitrikoo, jolla lisäsin hieman pituutta pussille, kun panda ei ihan riittänyt yksistään. Kaula-aukon ja kädensuut huolittelin resorilla. En tehnyt tähän vuorta, kun toiveena oli mahdollisimman ohut pussi.


Sovituksessa toukkapussi tuli todettua juurikin oikean kokoiseksi ja muutenkin sopivaksi pienelle miehenalulle. Tällaiset "paininjalan alta suoraan käyttöön"-ompelukset ovat ihan parhaita ja kaikkein palkitsevimpia, kun näkee heti kättensä jäljen arjen pikkuasioissa, ihanaa!


Samoissa tohinoissani testasin tehdä vauvalle kuolalapun, joka sekin meni suoraan tarpeeseen. Käytin jämätilkkujani (eli tuota ihanaa Nappinjan pingviinicollegea ja taustapuolelle jotain trikoota), kaavaan otin mallia Ikeasta ostamastani kuolalapusta. Kiinnitys tapahtuu KAM-nepparilla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti