tiistai 23. huhtikuuta 2019

Kuperkeikkailevat pandat yöhaalarissa

Osallistuin maaliskuussa elämäni ensimmäisille ompelulaneille, jotka järjesti Ommel ry Porissa. Aluksi ajattelin, etten ikinä kehtaisi mennä räpellysteni ja antiikkisen saumurini kanssa oikeiden ompelijoiden keskuuteen, mutta onneksi silti rohkaistuin! En tuntenut ennestään muita osallistujia, mutta oli virkistävää kerrankin ommella jossain muussa seurassa kuin omassa yksinäisyydessään. Ompeluaikaa oli klo 12-18 ja vaikka äkkiseltään sitä voisi kuvitella, että 6h pelkkää ompelua on pirun pitkä aika niin eipä ollut! Aika lensi kuin siivillä ja nopeammin kuin kerkesi huomaamaankaan oli 6h jo kulunut. Puitteet olivat ihan mahtavat ja tilaa riitti kankaiden leikkelyyn pöydällä (kotona leikkelen aina lattialla hyvin epäergonomisissa asennoissa, joten pöytätila oli luxusta!).
Laneilla valmistui mm. tämä aivan ihana kuperkeikkailevilla pandoilla varustettu yöhaalari koossa 68cm. Tämä menee juuri 5kk täyttäneelle siskonpojalleni, jonka olen huomannut kiinnostuvan erityisesti keltaisesta väristä.
Kaava Ottobresta 1/18. Pandatrikoon ostin Facebookin Kangashamsterit-ryhmän kautta, vetoketju ja musta resori ovat Nappinjasta. Tämä Pipoiksille suunniteltu Mieli Designin kuosi on ihan lemppareitani! Ihanan pirteä ja suloinen, sekä kaiken lisäksi vieläpä luomutrikoo kyseessä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti