lauantai 27. huhtikuuta 2019

Pienen voimistelijan Pioni-jumppakassi



Ystäväni sisko tilasi minulta kassin tyttärensä jumppavarusteita varten. Toiveena ulkonäön suhteen oli vaaleanpunaista + kukkasia, ja näillä spekseillä sain muutoin vapaat kädet kuosin valitsemiseen. Kiertelin Eurokankaan moneen kertaan läpi, mutta mitään sopivaa vain ei löytynyt. Kankaan tuli kuitenkin olla ulkonäöllisen sopivuutensa lisäksi myöskin materiaaliltaan jumppakassiin sopivaa. Vuoriin kylläkin löysin EK:n palalaarista sopivaa korallin väristä sadekangasta, eli tyhjin käsin ei tarvinnut sieltäkään poistua. Varsinaiset etsintäni kuitenkin jatkuivat Nappinjaan.


Ja Nappinjahan ei ikinä petä! Sieltä löytyi tämä täydellinen vaaleanpunaisilla pioneilla kuvioitu softshell, josta inspiroiduin oitis kassintekoon. Jokainen ompelijahan tietää sen tunteen, kun intoa puhkuen aloittaa jonkun ihanan projektin ja sitten ompelukone päättääkin toisin.. Eipä suostunutkaan kone muuhun kuin langan katkomiseen ja hyppytikkeihin! Muutaman tunnin ompeluprojekti siis venähti muutamaksi viikoksi, kun jouduin käyttää ompelukonettani huollossa todetaksemme ompeluliikkeen naisen kanssa, että mitään varsinaista vikaa ei löydy. MUTTA neulan vaihtaminen ommeltavalle materiaalille sopivaksi voisi olla paikallaan.. Ja kappas, sinne katosi hyppytikit ja katkenneet langat. Äh, turhauttavan simppeliin ongelmaan kului aivan turhaan aikaa! Jatkossa todellakin muistan käyttää sopivaa neulaa..


Kooltaan kassi on toiveiden mukaan melko pikkuinen. Sinne mahtuu sopivasti juomapullo ja muutamat jumppavarusteet. Tästä tuli kyllä niin söpö miniatyyritreenilaukku pienelle voimistelijalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti