maanantai 4. helmikuuta 2019

Nepparilistaa bodyssa ja paidassa


Elämäni ensimmäinen itsetehty body! Viimeistä vaihetta eli neppareita lukuunottamatta tämä projekti eteni aivan mallikkaasti ja kerkesin melkein jo iloitsemaan, että olikos bodyn tekeminen tosiaankin näin kivutonta. Kunnes nepparit.. Toisen haaraneppareista kiinnitin neljään kertaan ja jouduin lopulta laittamaan sen väärään kohtaan, kun alkuperäiseen kohtaan alkoi muodostumaan oikein kunnon reikä kankaaseen. Nyt ne sitten on ihan pöhkösti eri kohdissa ja se häiritsee minua aivan suunnattomasti! :D Lisäksi resoriin jäi sen oloinen reikä, että se lähtee tuosta vielä omia aikojaan suurenemaan, perskeles!


Mutta muutoin tätä oli kiva ommella! Karhukangas on kaappieni uumenista, alun perin Tampereen Poppanavakasta joskus ostettua. Sen verran niukka pala minulla karhua enää oli, että takaosan jouduin tekemään yksivärisestä. Oikeastaan ihan hyvä niin, ei tullut niin kauhean levoton kuin olisi voinut tulla.
Kaava Ottobre 1/18 koossa 68cm, johon lisäsin vain tuon halkion etukappaleeseen.


Nepparihalkioharjoitukseni jatkuvat (se postaus, jossa tästä harjoittelun aloittamisesta kerron on yhä ajastettuna, koska esittelen siinä lahjoja, joita saaja ei ole vielä saanut.) Hyvä ja selkeä ohje nepparilistaan löytyi TÄÄLTÄ. Nepparit ovat Eurokankaasta joitain erehdyttävästi KAM:n näköisiä, mutta toista merkkiä.


Nepparilistaharjoitusteni jatkona ompelin vielä pienen paidan koossa 68cm. Tämä ja karhubody menivät siskoni pojalle odottamaan, että ovat sopivan kokoisia pienelle miehelle.
Paidan kaavana on Ottobren samainen body-kaava, josta jätin _sattuneesta syystä_ sen alaosan nyt pois. Tiikeritrikoo Nappinjasta kuin myös resorit.




Seuraavaksi olisi tarkoitus taas hieman keskittyä aikuisten kokoisiin vaatteisiin näiden näpertelyjen vastapainoksi. Tällaisen 68cm-kokoisen paidan jälkeen normaalin naisten M-kokoisen paidan saumat tuntuvat aivan loputtoman pitkiltä! :D

Karhu-trikoo: Poppanavakka
Tiikeri- & ruskea trikoo & resorit: Nappinja
Nepparit: Eurokangas
Kaavat: Ottobre 1/18

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti