lauantai 23. helmikuuta 2019

Palmikkoneuloksinen nallehaalari

Sain tästä Nappinjan palalaarista löytyneestä viininpunaisesta palmikkoneuloksesta heti vision, että se tahtoo vauvanhaalariksi. Olin jo valmiiksi suunnitellut tekeväni siskoni vauvalle vuoritetun nallehaalarin ja tässäpä olikin sitten juuri se sopiva kangas siihen tarkoitukseen. 

Kaavana jälleen kerran sama Ottobre 1/18 löytyvä yökkärihaalarin kaava muokattuna. Lisäsin siis kaavaan vuorin ja tuon hupun korvineen. Vuorikangas on kaapissani ikuisuuden marinoitunutta alun perin Eurokankaan palalaarista ostettua ihanan pehmoista collegea. Vetoketju löytyi myöskin kaappien kätköistä, sattuikin olemaan juuri oikean sävyinen! Palmikkoneulos on tosiaan Nappinjasta.




Haalari on kokoa 68 eli toistaiseksi vielä hieman iso tälle 61-senttiselle pienelle hurmurille. Mutta äkkiäkös hän kasvaa haalariin sopivaksi :)


Hieman olen nyt joutunut priorisoimaan työ- ja koulujuttuja ompelusten edelle eli melko hiljaista on käsityörintamalla viime viikkoina ollut.. Onneksi minulla on kuitenkin iso läjä bloggaamattomia juttuja odottamassa niin pääsen edes niistä tänne teille kirjoittelemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti