sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Jellonahaalari pienelle miehelle


Aiemmin esittelemieni tilkkutäkin, yöhaalarin ja kypärämyssyn lisäksi ompelin siskon pojalle nimiäislahjaksi vielä collegevuorillisen leijonahaalarin. Leijonatrikoo on Nappinjasta kuin myös resorit ja vetoketju. Vuoriin käyttämäni tummanvihreän collegen löysin Kontin kangaslaarista, josta toisinaan löytyy itseasiassa loistavia kangaslöytöjä todella edullisesti. Kontti muistaakseni veloittaa kankaistaan 3€/kg, mikä on lähes sama kuin "ota tästä ilmaiseksi". Etenkin perustrikoita ja -collegeja on tullut sieltä hamstrattua juurikin tällaiseen vuorittamiseen, johon ei raaskisi mitään arvokkaampaakaan käyttää.

Haalarin kaavana käytin Ottobre 1/2018 malli 4, jota muokkasin lisäämällä vuorituksen ja hupun. Piirsin koon 74cm kaavat, mutta pingviinihaalarin tavoin tämäkin kutistui melkoisesti ekassa pesussa.. Vastannee siis kokoa 62cm, jonka pitäisi kyllä vielä mahtua saajalleen ainakin hetkisen.


Nämä haalarit kuuluvat kyllä ihan lemppariompeluksiini tällä hetkellä. Muutamassa tunnissa tulee valmista ja siskoni palautteen perusteella nämä ovat olleet erittäinkin käyttökelpoisia vaatekappaleita pienen miehen arkivaatetuksessa. Voitte siis varautua haalarintäyteisiin postauksiin jatkossakin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti